Nga Bota, 24 Shtator 2022, 14:38

Shakira foli për ndarjen, Pique reagon i tërbuar: Po luan rolin e viktimës

XING

Shakira foli për ndarjen, Pique reagon i tërbuar: Po luan rolin e

Deklaratat e fundit të Shakirës për divorcin e kanë shqetësuar mbrojtësin e Barcelonës, Gerard Pique. Edhe pse asnjëri prej tyre nuk ka dashur t'u japë më shumë vëmendje problemeve të brendshme dhe familjare, po ndodh e kundërta dhe situata delikate mes lojtarit dhe këngëtares po ekspozohet gjithnjë e më shumë për publikun.

Shakira foli për ndarjen, Pique reagon i tërbuar: Po luan rolin e

Në “momentin më të errët të jetës së saj” Shakira ka dhënë një intervistë ekskluzive për revistën ELLE në të cilën ka folur se si po e përballon ndarje. Sipas La Vanguardia, intervista e saj nuk i është dukur aspak mirë futbollistit, i cili është mërzitur me ish-partneren e tij.

Shakira foli për ndarjen, Pique reagon i tërbuar: Po luan rolin e

Gjatë gjithë intervistës, krahas diskutimit për çështjet për fëmijët e tyre, Shakira përmend në mënyrë të veçantë lajmet e shtypit në Barcelonë, duke ndikuar në dëshirën e saj për t'u transferuar në Miami. Pique konsideron se pretendime të tilla janë hakmarrje dhe beson se Shakira po luan rolin e viktimës.

Shakira foli për ndarjen, Pique reagon i tërbuar: Po luan rolin e

“Mund të them se kam vendosur gjithçka që kam në këtë marrëdhënie dhe në familjen time”, tha ajo për ELLE. “Gerard si futbollist donte të luante futboll dhe të fitonte tituj dhe unë duhej ta mbështesja. Unë lashë karrierën time dhe erdha në Spanjë, që ai të luante futboll dhe të fitonte tituj. Ky ishte një akt dashurie. Falë kësaj, fëmijët e mi mundën të kishin një nënë të pranishme dhe kam këtë lidhje të pabesueshme me ta që është e pathyeshme dhe që na mban”, tha Shakira.

Shakira foli për ndarjen, Pique reagon i tërbuar: Po luan rolin e

Pique është mërzitur nga këto deklarata dhe beson se ajo ka për qëllim të viktimizojë situatën.

Shakira foli për ndarjen, Pique reagon i tërbuar: Po luan rolin e

Njerëz pranë Pique thonë se ai gjen kohë për fëmijët ashtu si dhe Shakira.

“I çon fëmijët në shkollë, në aktivitete jashtëshkollore, në udhëtime dhe e kalon gjithë kohën me ta kur nuk punon”, thonë të afërmit e tij. Mësohet se Pique është e tërbuar që Shakira e përkufizon veten si ajo që merr kohë nga karriera për t'u kujdesur për fëmijët e saj me qëllim që të "bëhet shembull" për ta.

Shakira foli për ndarjen, Pique reagon i tërbuar: Po luan rolin e