Nga Bota, 25 Janar 2023, 16:10

E tmerrshme/ Publikohet video si Shakira keqtrajtohej nga vjehrra

XING

E tmerrshme/ Publikohet video si Shakira keqtrajtohej nga vjehrra

Në rrjete sociale është bërë virale një video e vjetër në të cilën shihet nëna e Pique, Monserrat Bernabeu duke bërë një gjest jo të hijshëm ndaj Shakirës, veprim i cili ka ngjallur reagime të ashpra.

E tmerrshme/ Publikohet video si Shakira keqtrajtohej nga vjehrra

Në video shihet se të dyja po flisnin pranë Piques dhe në një moment të bisedës, ish-vjehrra i shtrëngon Shakirës faqen e majtë dhe më pas i bën me shenjë që të heshtë.

Reagimi i Shakirës nuk mund të shihet pasi ajo ishte kthyer me shpinë nga kamera që regjistroi ngjarjen, por nuk dukej si një bisedë miqësore, pasi vjehrra e saj bën gjeste me duar dhe fytyra dukej shumë serioze. Ndërkohë, Pique as nuk i kushton rëndësi asaj që po ndodh. 

E tmerrshme/ Publikohet video si Shakira keqtrajtohej nga vjehrra

Kujtojmë se Shakira vendosi një manekin të një shtrige të zezë në ballkobnin e shtëpisë së saj në Barcelonë, e cila shikon drejtpërdrejt nga shtëpia e ish-vjehërrve të saj, të cilët i ka fqinj, një situatë që e ka shqetësuar shumë Montserrat Bernabeun.

E tmerrshme/ Publikohet video si Shakira keqtrajtohej nga vjehrra

E tmerrshme/ Publikohet video si Shakira keqtrajtohej nga vjehrra

E tmerrshme/ Publikohet video si Shakira keqtrajtohej nga vjehrra