Nga Bota, 27 Prill 2022, 22:36

Psikologia e nxjerr Amber Heard me dy çrregullime personaliteti

XING

Psikologia e nxjerr Amber Heard me dy çrregullime personaliteti

Në ditën e nëntë të gjyqit të Depp kundër Heard, Dr. Shannon Curry iu kërkua të jepte një vlerësim psikologjik të Heard. Curry shqyrtoi të gjitha dokumentet e çështjes, si dhe të dhënat mjekësore të Heard përfshirë ‘trajtimin e shëndetit mendor’, regjistrimet audio dhe video, fotot dhe deklaratat e shumëfishta të dëshmitarëve.

Psikologia e nxjerr Amber Heard me dy çrregullime personaliteti

Curry dëshmoi se aktorja tregoi shenja të çrregullimit të personalitetit kufitar dhe çrregullim të personalitetit histrionik, por jo çrregullim stresi post-traumatik (PTSD).

Psikologia e nxjerr Amber Heard me dy çrregullime personaliteti

Çrregullimi i personalitetit histrionik karakterizohet nga një model i sjelljeve të tepruar të kërkimit të vëmendjes, që zakonisht fillon në fëmijërinë e hershme. Çrregullimi i personalitetit kufitar përfaqëson një personalitet të paqëndrueshëm, vigjilent ndaj refuzimit dhe i karakterizuar nga “shumë zemërim, mizori ndaj njerëzve më pak të fuqishëm, shqetësimi për imazhin, kërkimin e vëmendjes dhe prirja për të fajësuar të tjerët.”

Psikologia e nxjerr Amber Heard me dy çrregullime personaliteti

Psikologia e nxjerr Amber Heard me dy çrregullime personaliteti

Psikologia e nxjerr Amber Heard me dy çrregullime personaliteti

Psikologia e nxjerr Amber Heard me dy çrregullime personaliteti

Psikologia e nxjerr Amber Heard me dy çrregullime personaliteti