Nga Bota, 4 Maj 2023, 13:44

Nuk po i shkon siç e priste shtatzënia e dytë, Rihanna rrëfen problemet

XING

Nuk po i shkon siç e priste shtatzënia e dytë, Rihanna

Gjatë një interviste në tapetin e kuq në Met Gala, Rihanna foli për shtatzëninë e saj të dytë dhe se si ndryshon nga shtatzënia me fëmijën e saj të parë.

Nuk po i shkon siç e priste shtatzënia e dytë, Rihanna

“Është shumë ndryshe nga e para,” tha ajo për Entertainment Tonight.

Nuk po i shkon siç e priste shtatzënia e dytë, Rihanna

“Thjesht gjithçka …s’kam neps, shumë të përziera, gjithçka është ndryshe.”

Nuk po i shkon siç e priste shtatzënia e dytë, Rihanna

“Por po e shijoj, po e shijoj”, shtoi ajo. “Ndihem mirë. Ndihem energjike.”

Nuk po i shkon siç e priste shtatzënia e dytë, Rihanna