Nga Bota, 10 Nëntor 2022, 16:24

Nuk ndalet aktori i njohur, baba për herë të 12

XING

Nuk ndalet aktori i njohur, baba për herë të 12

Aktori Nick Cannon do të mirëpresë fëmijën e tij të 12. Abby De La Rosa e cila tashmë është nëna e djemve binjakë 1-vjeçar të Cannon, Zion dhe Zillion konfirmoi se Nick është babai i fëmijës që pret.

Nuk ndalet aktori i njohur, baba për herë të 12

Në një postim në Instagram Abby shkruante: Një natë me një Peshore mund të kthehet në 3-4 vjet, ki kujdes. Një natë u shndërrua në katër vjet dhe tre fëmijë shumë shpejt… 

Nuk ndalet aktori i njohur, baba për herë të 12

Ditëlindja e Cannon më 8 tetor do të thotë se është një Peshore në horoskop.

Nuk ndalet aktori i njohur, baba për herë të 12

Në gusht, një tjetër partnere e tij Alyssa Scott konfirmoi se është shtatzënë me fëmijën e 11 të Cannon.

Nuk ndalet aktori i njohur, baba për herë të 12

Ndërkaq, Cannon ka shtatë fëmijë të tjerë me katër gra të tjera. 

Nuk ndalet aktori i njohur, baba për herë të 12