Nga Bota, 21 Mars 2023, 15:27

Mes lotësh, Georgina zbulon se pësoi tre aborte para vdekjes së djalit

XING

Mes lotësh, Georgina zbulon se pësoi tre aborte para vdekjes së

Georgina Rodriguez zbuloi se pësoi tre aborte para humbjes shkatërruese të djalit të saj të porsalindur Angel. Modelja 29-vjeçare e bëri rrëfimin në sezonin e dytë të shfaqjes së saj Netflix, sipas faqes spanjolle të lajmeve El Espanol.

Mes lotësh, Georgina zbulon se pësoi tre aborte para vdekjes së

Çifti zbuloi në prill të vitit të kaluar se ndërsa ishin në pritje të binjakëve vetëm vajza e tyre Bella Esmerelda mbijetoi. Sipas gazetës ajo thotë: “Kisha shumë frikë në çdo ultratinguj [para lindjes së binjakëve të saj] ndihesha shumë e tensionuar sepse kisha pasur tre aborte të mëparshme dhe kthehesha në shtëpi copë-copë”.

Mes lotësh, Georgina zbulon se pësoi tre aborte para vdekjes së

Ajo gjithashtu thuhet se do të zbulojë se nuk u tha menjëherë fëmijëve të saj se djali Angel nuk mbijetoi dhe u tha atyre se do të lindte më vonë se motra e tij.

Mes lotësh, Georgina zbulon se pësoi tre aborte para vdekjes së

“Meqë ende kisha bark, u thashë se Angel do të priste akoma pak për të lindur.

Mes lotësh, Georgina zbulon se pësoi tre aborte para vdekjes së

“Derisa [Cristiano] u tha atyre se Angel ishte në Parajsë. Kjo ishte një dozë realiteti.”

Mes lotësh, Georgina zbulon se pësoi tre aborte para vdekjes së

Georgina do të tregojë më shumë në premierën e shfaqjes së saj në 24 mars.

Mes lotësh, Georgina zbulon se pësoi tre aborte para vdekjes së