Nga Bota, 2 Shtator 2022, 14:37

'Më shkatërroi familjen', Kanye zbulon arsyen e vërtetë të ndarjes nga Kim Kardashian

XING

'Më shkatërroi familjen', Kanye zbulon arsyen e

Kanye West ka pranuar publikisht se është i varur ndaj pornografisë dhe se kjo gjë i ka shkatërruar familjen. Reperi e ka bërë këtë deklaratë në Instagram, ndërsa më pas e ka fshirë.

'Më shkatërroi familjen', Kanye zbulon arsyen e

"Hollywood-i është një bordello gjigante. Pornografia shkatërroi familjen time. Unë jam i varur. Instagrami e promovon atë. Nuk do ta lejoj që t’i ndodhë Northy-t dhe Çikagos", ka shkruar ai.

'Më shkatërroi familjen', Kanye zbulon arsyen e

Kujtojmë se Kanye dhe Kim i dhanë fund lidhjes muaj më parë.

Burimi: Page Six

'Më shkatërroi familjen', Kanye zbulon arsyen e

'Më shkatërroi familjen', Kanye zbulon arsyen e

'Më shkatërroi familjen', Kanye zbulon arsyen e