Nga Bota, 27 Tetor 2022, 17:50

Margot Robbie shpallet Gruaja më e bukur dhe më e suksesshme e vitit 2022

XING

Margot Robbie shpallet Gruaja më e bukur dhe më e suksesshme e vitit

“Maxim Australia” ka publikuar listën e përvitshme ‘Hot 100’ për vitin 2022, ku përfshihen gratë më të suksesshme dhe të bukura në industrinë e televizionit. Vendin e parë e ka fituar aktorja Margot Robbie, e cila merr këtë titull për herë të tretë.

Margot Robbie shpallet Gruaja më e bukur dhe më e suksesshme e vitit

Margot Robbie është e njohur nga “Wolf of Wall Street”, "Suicide Squad” dhe filmi i ardhshëm “Barbie”.

Margot Robbie shpallet Gruaja më e bukur dhe më e suksesshme e vitit

Ajo është njohur në Hollywood si një nga femrat më të bukura nga pikëpamja estetike, me sy të mrekullueshëm blu dhe strukturë të përsosur kockore. Por ajo dëshmoi në filma se është gjithashtu një aktore e talentuar që meriton rolet kryesore. 

Margot Robbie shpallet Gruaja më e bukur dhe më e suksesshme e vitit