Nga Bota, 27 Shtator 2022, 12:48

La gruan për refugjaten ukrainase, britaniku mbetet pa asnjërën

XING

La gruan për refugjaten ukrainase, britaniku mbetet pa asnjërën

Britaniku, i cili u nda nga gruaja pasi u dashurua me refugjaten ukrainase është ndarë dhe nga kjo e fundit. Tony Garnett, 30 vjeç, la partneren e tij të 10 viteve Lorna Garnett, 28 vjeç, për Sofia Karkadym, 22 vjeç, të cilën e mirëpriti në shtëpinë e tyre në Bradford.

La gruan për refugjaten ukrainase, britaniku mbetet pa asnjërën
Majtas: Toni me ish-bashkëshorten, Lorna / Djathtas: Tony me ukrainasen, Sofia

Katër muaj më vonë, ai thotë se është ndarë me Sofian dhe e ka dëbuar nga shtëpia e tyre me qira, pasi e akuzoi atë se pinte alkool dhe ndërhyu në marrëdhënien me dy vajzat e tij.

La gruan për refugjaten ukrainase, britaniku mbetet pa asnjërën
Lorna

Lorna, nëna e dy fëmijëve të Tonit, u ka thënë miqve të saj se e dinte që ai dhe ukrainasja do të ndaheshin, por u befasua që ndodhi kaq shpejt.

La gruan për refugjaten ukrainase, britaniku mbetet pa asnjërën
Tony dhe Lorna

The Sun raporton se ajo nuk dëshiron të bashkohet me të. Thuhet se Lorna është lënduar nga veprimet e Tony-t, por ka mbetur e fortë dhe se i gjithë fokusi i saj ka qenë te fëmijët.

La gruan për refugjaten ukrainase, britaniku mbetet pa asnjërën
Tony dhe Lorna
La gruan për refugjaten ukrainase, britaniku mbetet pa asnjërën
Tony dhe Sofia