Nga Bota, 17 Nëntor 2022, 17:26

Konfirmohen emrat e dy këngëtarëve që do të perfomojnë në ceremoninë e hapjes së Kupës së Botës

XING

Konfirmohen emrat e dy këngëtarëve që do të

Janë konfirmuar dy emrat e këngëtarëve që do të performojnë në ceremoninë e hapjes së Kupës së Botës. Faqja e FIFA-s ka zbuluar se dy këngëtarët janë Maluma dhe Myriam Fares.

"Janë konfirmuar dy emrat e këngëtarëve që do të performojnë në ceremoninë e hapjes së Kupës së Botës. Faqja e FIFA-s ka zbuluar se dy këngëtarët janë Maluma dhe Myriam Fares", thuhet në njoftim.

Konfirmohen emrat e dy këngëtarëve që do të