Nga Bota, 15 Nëntor 2022, 14:16

Kinezi vrapon në maratonë për 3 orë e gjysmë duke pirë cigare rresht

XING

Kinezi vrapon në maratonë për 3 orë e gjysmë duke

Vrapuesit e maratonës konsiderohen si nga atletët më të kujdesshëm ndaj shëndetit, por kjo nuk vlen për një vrapues kinez i njohur si 'Xhaxhi Chen', i cili është bërë viral për cigaret që pi rresht ndërsa garon. Chen, 50 vjeç, kohët e fundit përfundoi maratonën në Jiande, Kinë ndërsa pinte duhan gjatë gjithë garës prej 42 kilometrash.

Kinezi vrapon në maratonë për 3 orë e gjysmë duke

Chen përfundoi i 574-ti në garë, me një kohë mbresëlënëse prej 3:28:45 nga gati 1,500 vrapues. Sipas Revistës Canadian Running, kinezi vrapoi edhe në Maratonën Guangzhou 2018 dhe Maratonën Xiamen 2019 ndërsa pinte cigare. Reagimet ndaj atletit të jashtëzakonshëm kanë qenë të ndryshime, disa njerëz që duartrokasin aftësitë e tij, ndërsa të tjerë mendojnë se ai jep një shembull të keq.

Kinezi vrapon në maratonë për 3 orë e gjysmë duke

Aktualisht nuk ka rregulla që ndalojnë vrapuesit e maratonës të pinë cigare ndërsa garojnë.

Burimi: Dailymail