Nga Bota, 7 Shtator 2022, 13:50

Kim Kardashian flet për herë të parë për ndarjen nga Pete Davidson

XING

Kim Kardashian flet për herë të parë për ndarjen nga

Kim Kardashian dhe Pete Davidson i dhanë fund lidhjes pak muaj më parë, por marrëdhënia e tyre vazhdon të jetë e mirë. Dyshja ruajnë respekt dhe dashuri për njëri-tjetrin, madje pikërisht këtë ka treguar dhe deklarata e fundit e Kimit.

Kim Kardashian flet për herë të parë për ndarjen nga

Gjatë një interviste për revistën "Interview", ajo e ka vlerësuar aktorin si njeri. 

Kim Kardashian flet për herë të parë për ndarjen nga

“Ai është i lezetshëm. Ai është me të vërtetë një person kaq i mirë. Jam e emocionuar për atë që ai ka sjellë", ka thënë Kim.

Kim Kardashian flet për herë të parë për ndarjen nga

Kim Kardashian flet për herë të parë për ndarjen nga

Kim Kardashian flet për herë të parë për ndarjen nga