Nga Bota, 2 Qershor 2022, 15:19

Kim Kardashian: Do haja jashtëqitje çdo ditë vetëm të dukesha më e bukur

XING

Kim Kardashian: Do haja jashtëqitje çdo ditë vetëm të

Kim Kardashian ka pranuar në një intervistë për "The New York Times" se do të ishte e gatshme të hante jashtëqitje nëse do e mbante atë të re dhe të bukur.

Kim Kardashian: Do haja jashtëqitje çdo ditë vetëm të

“Do të provoja gjithçka,” tha Kim. 

“Nëse do të më thonit se do të më duhej të haja jashtëqitje çdo ditë dhe do të dukesha më e re, mund ta bëja".

Kim Kardashian: Do haja jashtëqitje çdo ditë vetëm të

"Thjesht do e bëja", shtoi ajo, deklaratë e cila shkaktoi reagim në rrjete sociale.

Kim Kardashian: Do haja jashtëqitje çdo ditë vetëm të

“Pse mendoj se kjo do të thotë se ajo tashmë ka…,” shkroi një komentues ndërsa një tjetër shtoi, “Sa shumë jashtëqitje është pyetja.”

Kim Kardashian: Do haja jashtëqitje çdo ditë vetëm të

Kim Kardashian: Do haja jashtëqitje çdo ditë vetëm të

Kim Kardashian: Do haja jashtëqitje çdo ditë vetëm të