Nga Bota, 19 Prill 2022, 11:50

Këngëtari hidhet mes turmës, por përplaset në tokë (Video)

XING

Këngëtari hidhet mes turmës, por përplaset në tokë

Një incident ka ndodhur në koncertin e këngëtarit italian Blanco gjatë turneut të tij në Romë. Këngëtari u hodh me shpinë në turmë, por fansat nuk mundën ta kapin dhe ai u rrëzua përtokë.

Askush nuk u lëndua dhe Blanco u ngrit e u kthye në skenë.

“A jeni mirë të gjithë? Edhe djemtë e rreshtave të parë, a jeni mirë?”, pyeti këngëtari.