Nga Bota, 16 Shtator 2022, 23:43

Kanye West bën deklaratën e papritur: Nuk kam lexuar asnjë libër

XING

Kanye West bën deklaratën e papritur: Nuk kam lexuar asnjë

Kanye West ka marrë të gjithë vëmendjen me një deklaratë të bërë së fundmi. Në një paraqitje në podcast-in e ri të ‘Alo Yoga Alo Mind Full,’ ai është shprehur se nuk ka lexuar kurrë asnjë libër.

Kanye West bën deklaratën e papritur: Nuk kam lexuar asnjë

Reperi e krahasoi leximin me të ngrënit e lakrave të Brukselit, duke sjellë shumë reagime në rrjet.

Kanye West bën deklaratën e papritur: Nuk kam lexuar asnjë

“Kur thatë se nuk e kisha lexuar këtë libër, në fakt nuk kam lexuar asnjë libër. Të lexosh është si të ha lakra brukseli për mua. Dhe të flasësh është si të marrësh raviolin e misrit të Giorgio Baldi", tha ai.

Kanye West bën deklaratën e papritur: Nuk kam lexuar asnjë

Kanye West bën deklaratën e papritur: Nuk kam lexuar asnjë

Kanye West bën deklaratën e papritur: Nuk kam lexuar asnjë