Nga Bota, 2 Qershor 2022, 09:04

Johnny Depp fiton gjyqin kundër Amber Heard, flet aktori: E vërteta nuk humbet kurrë

XING

Johnny Depp fiton gjyqin kundër Amber Heard, flet aktori: E vërteta

Johnny Depp ka fituar gjyqin për shpifje kundër Amber Heard. Juria e përbërë nga pesë burra dhe dy gra e mori vendimin të mërkurën, pas gati 13 orësh diskutimi të shtrira në tre ditë në Gjykatën e qarkut në Fairfax të Virginias.

Johnny Depp fiton gjyqin kundër Amber Heard, flet aktori: E vërteta

Juria doli në përfundimin se Heard ka shpifur ndaj Depp në një artikull të Washington Post të vitit 2018, në të cilin ajo shkruante se ishte “një figurë publike që përfaqësonte abuzimin në familje”.

Johnny Depp fiton gjyqin kundër Amber Heard, flet aktori: E vërteta

Depp është shpërblyer me 10 milionë dollarë si dëmshpërblim dhe pesë milionë dollarë të tjera si dëme ndëshkuese.

Pas lajmit aktori reagoi me një shkrim në rrjete sociale, ku ka falenderuar të gjithë personat qe e kanë mbështetur dhe përkrahur rreth këtyre viteve dhe punën e palodhshme të gjyqtarëve. Johnny e mbylli letrën e tij duke thënë se e vërteta nuk humbet kurrë.

“Gjashtë vjet më parë, jeta ime, jeta e fëmijëve të mi, jeta e e atyre që ishin të afërt me mua dhe gjithashtu jeta e njerëzve, të cilët për shumë, shumë vite kanë mbështetur dhe besuar në mua u ndryshua përgjithmonë.

Gjithçka sa hap e mbyll sytë. U ngritën akuza të rreme, shumë të rënda dhe kriminale mbi mua nëpërmjet mediave, gjë që shkaktoi një breshëri të pafund urrejtjesh. Vendimi im për të ndjekur këtë çështje, duke e ditur shumë mirë lartësinë e pengesave ligjore me të cilat do të përballesha dhe spektakli i pashmangshëm mbarëbotëror, u bë vetëm pas një mendimi të konsiderueshëm. Që në fillim, qëllimi ishte për të zbuluar të vërtetën, pavarësisht nga rezultati. Duke folur e vërteta ishte diçka që ia kisha borxh fëmijëve të mi dhe të gjithëve ata që kanë qëndruar të palëkundur në mbështetjen e tyre për mua. Unë ndihem në paqe kur e di që më në fund ja arrita.

Unë jam dhe kam qenë, i mahnitur nga mbështetja kolosale që mora nga e gjithë bota. Shpresoj se kërkimi im për të thënë të vërtetën do të ketë ndihmuar të tjerët, burra apo gra, që janë gjetur në situatën time dhe se ata që i mbështesin nuk heqin dorë kurrë. Vlerësoj punën fisnike të gjykatësit, të juristëve, stafit të gjykatës dhe sherifëve që kanë sakrifikuar nga koha e tyre për të arritur në këtë pikë dhe për ekipin e palëkundur ligjor që bëri një punë të jashtëzakonshme që unë të ndaj të vërtetën. Më e mira nuk ka ardhur ende dhe një kapitull i ri më në fund ka filluar. E vërteta nuk humbet kurrë”.

Johnny Depp fiton gjyqin kundër Amber Heard, flet aktori: E vërteta