Nga Bota, 2 Gusht 2022, 17:09

Depp e akuzoi se ka qenë striptiste dhe eskortë, Amber thotë se ai është impotent

XING

Depp e akuzoi se ka qenë striptiste dhe eskortë, Amber thotë se

Gjatë fundjavës, më shumë se 6,000 faqe dokumente gjyqësore në gjyqin Depp kundër Heard janë zbuluar. Dokumentet hedhin dritë të re mbi rastin. Dokumentet zbuluan se ekipi i Depp u përpoq të paraqiste fotot të papërshtatshme të Heard. 

Depp e akuzoi se ka qenë striptiste dhe eskortë, Amber thotë se

"Zoti.Depp kërkon në mënyrë të papërshtatshme të prezantojë prova për çështjet personale të parëndësishme në vijim," thanë avokatët e Heard duke renditur si shembuj "fotografitë Amber Heard" dhe "Punën e shkurtër të Amberit si një balerinë ekzotike vite përpara se të takonte Depp". Ata gjithashtu pohuan se Depp "po përpiqej të sugjeronte ose nënkuptonte në mënyrë joserioze dhe keqdashëse se zonja Heard ishte dikur eskortë", thanë burime.

Depp e akuzoi se ka qenë striptiste dhe eskortë, Amber thotë se

Ndërkohë avokatët e Amber Heard në dokumentet e sapopambyllura të gjykatës kanë deklaruar se Johnny Depp vuan nga disfunksioni erektil.

Depp e akuzoi se ka qenë striptiste dhe eskortë, Amber thotë se

Ekipi ligjor i aktores argumentoi në një dosje të 28 marsit, të siguruar nga Page Six, se sëmundja e supozuar mjekësore mund të ketë ndikuar në sjelljen e dyshuar të dhunshme të ish-bashkëshortit të saj.

Depp e akuzoi se ka qenë striptiste dhe eskortë, Amber thotë se

Mosfunksionimi erektil, i njohur gjithashtu si impotencë, përcaktohet nga vështirësia për të arritur dhe mbajtur një ereksion.
Depp e akuzoi se ka qenë striptiste dhe eskortë, Amber thotë se

Depp e akuzoi se ka qenë striptiste dhe eskortë, Amber thotë se