Nga Bota, 16 Maj 2022, 18:32

Çifti i njohur i showbizit kurorëzohet në martesë me ceremoni private që askush mos ta merrte vesh

XING

Çifti i njohur i showbizit kurorëzohet në martesë me

Kourtney Kardashian dhe Travis Barker janë zyrtarisht të martuar. Ylli i “The Kardashians” dhe rrokeri u martuan në Santa Barbara, Kaliforni të dielën. 

Çifti i njohur i showbizit kurorëzohet në martesë me

Kourtney dhe Travis u panë me një makinë klasike të zezë, e cila kishte një tabelë që shkruante “Të sapomartuar”. Kourtney shihej me një vello të bardhë dhe Travis me kostum klasik të zi.

Çifti i njohur i showbizit kurorëzohet në martesë me

Kujtojmë se çifti pak ditë më parë u martuan, por jo ligjërisht pasi nuk kishin certifikatë. Tashmë martesa ka ndodhur vërtet. 

Çifti i njohur i showbizit kurorëzohet në martesë me

Travis i propozoi Kourtney-t në tetor të vitit të kaluar, një vit pasi çifti u lidh. Ai e bëri propozimin në plazhin e Santa Barbara, i njëjti qytet ku bënë dasmën.

Çifti i njohur i showbizit kurorëzohet në martesë me

Çifti i njohur i showbizit kurorëzohet në martesë me

Çifti i njohur i showbizit kurorëzohet në martesë me

Çifti i njohur i showbizit kurorëzohet në martesë me

Çifti i njohur i showbizit kurorëzohet në martesë me

Çifti i njohur i showbizit kurorëzohet në martesë me