Nga Bota, 20 Maj 2022, 09:50

Çifti i njohur i showbizit bëhen prindër për herë të dytë

XING

Çifti i njohur i showbizit bëhen prindër për herë

Janë bërë prindër për herë të dytë këngëtari Ed Sheeran dhe partnerja e tij Cherry Seabron. Këngëtari njoftoi në Instagram se ai dhe Cherry Seaborn mirëpritën një vajzë tjetër.

Çifti i njohur i showbizit bëhen prindër për herë

Sheeran publikoi një foto të një palë çorapeve të bardha në një batanije ngjyrë kafe dhe shkroi: “Dua t’ju njoftoj të gjithëve se mirëpritëm edhe një tjetër vajzë të bukur. Ne të dy jemi kaq të dashuruar me të dhe tejet të lumtur që jemi bërë një familje prej 4 personash”.

Çifti i njohur i showbizit bëhen prindër për herë

Çifti janë prindër edhe të një vajze 1-vjeçare Lyra Antarctica.

Çifti i njohur i showbizit bëhen prindër për herë

Çifti i njohur i showbizit bëhen prindër për herë

Çifti i njohur i showbizit bëhen prindër për herë

Çifti i njohur i showbizit bëhen prindër për herë