Nga Bota, 30 Shtator 2022, 01:42

Icardi nuk pranon ndarjen dhe i publikon foton intime Wanda Nara-s

XING

Icardi nuk pranon ndarjen dhe i publikon foton intime Wanda Nara-s

Icardi nuk e pranon ndarjen nga Wanda Nara. Kjo e fundit i kërkoi divorc futbollistit, por ai ka publikuar biseda e foto të tyre private.

Icardi nuk pranon ndarjen dhe i publikon foton intime Wanda Nara-s

Pak ditë më parë Icardi publikoi bisedat e tyre në Whatsapp ndërsa tani ka postuar një foto ku shfaqet së bashku me ish-partneren gjatë një momenti pasionant, kur kaluan pushimet e tyre në Afrikë.

Icardi nuk pranon ndarjen dhe i publikon foton intime Wanda Nara-s

Kujtojmë që lajmin e ndarjes e bëri publik vetë Wanda, por arsyet nuk dihen ende.

Icardi nuk pranon ndarjen dhe i publikon foton intime Wanda Nara-s

Icardi nuk pranon ndarjen dhe i publikon foton intime Wanda Nara-s

Icardi nuk pranon ndarjen dhe i publikon foton intime Wanda Nara-s

Icardi nuk pranon ndarjen dhe i publikon foton intime Wanda Nara-s