Nga Bota, 16 Prill 2022, 14:28

I ngacmoi burrin, Wanda Nara turpëron aktoren duke i nxjerrë mesazhet

XING

I ngacmoi burrin, Wanda Nara turpëron aktoren duke i nxjerrë mesazhet

Wanda Nara e ka turpëruar publikisht aktoren argjentinase China Suarez. Kjo e fundit pati një flirt me bashkëshortin e Wandës, sulmuesin Mauro Icardi, duke bërë që çifti të kalonte një krizë për disa ditë.

I ngacmoi burrin, Wanda Nara turpëron aktoren duke i nxjerrë mesazhet

Pak ditë më parë Wanda fluturoi drejt Argjentinës për disa aktivitete promocionale dhe la Mauron vetëm në Paris, ndaj China përfitoi nga rasti për t’i shkruar sërish sulmuesit e për t’i kërkuar një takim në kryeqytetin francez.

I ngacmoi burrin, Wanda Nara turpëron aktoren duke i nxjerrë mesazhet

Nuk dihet se si biseda mes saj dhe Mauro Icardit ka përfunduar në telefonin e Wandës, por kjo e fundit ka publikuar në Instagram bisedën e tyre për të denigruar figurën e aktores argjentinase.

I ngacmoi burrin, Wanda Nara turpëron aktoren duke i nxjerrë mesazhet

I ngacmoi burrin, Wanda Nara turpëron aktoren duke i nxjerrë mesazhet

I ngacmoi burrin, Wanda Nara turpëron aktoren duke i nxjerrë mesazhet

I ngacmoi burrin, Wanda Nara turpëron aktoren duke i nxjerrë mesazhet