Nga Bota, 22 Maj 2023, 14:05

Gruaja e tij harroi se ishte alergjik ndaj peshkut, deformohet këngëtari i njohur

XING

Gruaja e tij harroi se ishte alergjik ndaj peshkut, deformohet

Këngëtari i njohur Alex Warren u deformua për shkak të një reaksioni alergjik.  Ai tregoi fytyrën e tij pasi hëngri peshk në llogarinë e tij në TikTok, edhe ishte e deformuar, e fryrë dhe e skuqur. Edhe sytë e tij u bënë asimetrik dhe të fryrë.

“Kur gruaja harron se je alergjik ndaj peshkut”, ka shkruar Alex dhe më pas ka treguar fytyrën pas timonit duke e çuar në spital me peshqir në kokë.

“Në mbrojtje të saj, nuk ia kam thënë kurrë”, shtoi më tej ai.

@alexwaarren

In her defense I never actually told her… June 8th!! Give You Love!!

? GIVE YOU LOVE out June 8th - alex warren stan