Nga Bota, 19 Nëntor 2022, 14:34

Gruaja e këngëtarit të njohur: Jeta jonë seksuale ka vdekur

XING

Gruaja e këngëtarit të njohur: Jeta jonë seksuale ka vdekur

Ayda Field, gruaja e këngëtarit të njohur Robbie Williams, ka thënë se jeta e tyre seksuale “ka vdekur plotësisht” dhe se nuk e mban mend herën e fundit kur kanë qenë në shtrat së bashku. Modelja amerikane, 43 vjeçe, është martuar me këngëtarin 48 vjeçar dhe së bashku kanë 4 fëmijë.

Gruaja e këngëtarit të njohur: Jeta jonë seksuale ka vdekur

Për shkak të jetës së tyre të zënë prindërore, Ayda tregon se nuk ka kohë për një jetë seksuale.

“Nuk e mbaj mend herën e fundit që kam shkuar në shtrat me Robin në të njëjtën kohë. Kur kishte romancë, kur kjo ndodhte, po, kishte një vend të përbashkët fjetjeje vetëm nga nevoja fizike”, ka treguar ajo.

Gruaja e këngëtarit të njohur: Jeta jonë seksuale ka vdekur

“Por tashmë kjo ka vdekur plotësisht. Është zhdukur nga katër fëmijët tanë. Nuk ka nevojë të shkosh në shtrat në të njëjtën kohë. Thjesht është një hapësirë e përbashkët pune tashmë. Mund ta rregulloj ndonjëherë shtratin si tavolinë ping pongu dhe të luajmë. Më pas mund të shkojmë në qoshe ë tjera për të fjetur”, ka treguar ajo.

Gruaja e këngëtarit të njohur: Jeta jonë seksuale ka vdekur