Nga Bota, 10 Dhjetor 2022, 00:54

Fejohet pas 6 vitesh lidhjeje çifti i famshëm. Futbollisti i njohur i propozon këngëtares

XING

Fejohet pas 6 vitesh lidhjeje çifti i famshëm. Futbollisti i njohur

Këngëtarja amerikane Becky G dhe futbollisti amerikan Sebastian Lletget janë fejuar. Ishte vetë Becky që njoftoi se futbollisti i propozoi pas gjashtë vitesh lidhjeje.

Fejohet pas 6 vitesh lidhjeje çifti i famshëm. Futbollisti i njohur

“Vendi ynë përgjithmonë”, ka shkruar këngëtarja krahas postimit ku ka treguar momentin kur futbollisti i bëri propozimin ndërsa shikonin perëndimin e diellit.

Fejohet pas 6 vitesh lidhjeje çifti i famshëm. Futbollisti i njohur

“Të biesh në dashuri është një gjë, dhe unë mendoj se të qëndrosh i dashuruar është një gjë tjetër. Jam shumë krenare për faktin se ai është shoku im më i mirë”, është shprehur Becky më herët për lidhjen e tyre.