Nga Bota, 21 Prill 2022, 08:17

Çfarë ndodhi? Partneri i Rihannës, ASAP Rockey, arrestohet në aeroport

XING

Çfarë ndodhi? Partneri i Rihannës, ASAP Rockey, arrestohet

Reperi dhe njëkohësisht partneri i Rihannës, ASAP Rockey është arrestuar nga policia në Aeroportin Ndërkombëtar të Los Angeles. “ET” bën me dije se ai ka qenë nën hetim pasi dyshohet se është përfshirë në një sulm me armë zjarri në Nëntor të vitit 2021.

Çfarë ndodhi? Partneri i Rihannës, ASAP Rockey, arrestohet

Reperi 33-vjeçar, emri i vërtetë i të cilit është Rakim Mayers, sapo ishte kthyer nga pushimet në Barbados me të dashurën e tij shtatzënë, Rihannën.

Çfarë ndodhi? Partneri i Rihannës, ASAP Rockey, arrestohet

Kujtojmë se pak ditë më parë Rockey u akuzua se e kishte tradhtuar këngëtaren me mikeshën e saj, stilisten Amina Mauddi. Mirëpo, këto lajme rezultuan një gënjeshtër.

Çfarë ndodhi? Partneri i Rihannës, ASAP Rockey, arrestohet

Çfarë ndodhi? Partneri i Rihannës, ASAP Rockey, arrestohet

Çfarë ndodhi? Partneri i Rihannës, ASAP Rockey, arrestohet

Çfarë ndodhi? Partneri i Rihannës, ASAP Rockey, arrestohet