Nga Bota, 30 Tetor 2022, 13:58

Çfarë ndodhi? Kim Kardashian dhe Kanye West bëhen bashkë

XING

Çfarë ndodhi? Kim Kardashian dhe Kanye West bëhen bashkë

Kim Kardashian dhe Kanye West janë fotografuar së bashku dhe fotot po bëjnë xhiron e rrjetit. Dyshja janë parë në të njëjtin vend, por nuk është ashtu siç mendoni ju.

Çfarë ndodhi? Kim Kardashian dhe Kanye West bëhen bashkë

Ish-çifti kanë qenë duke ndjekur nga afër ndeshjen e basketbollit të djalit të tyre, Sait më 28 tetor.

Çfarë ndodhi? Kim Kardashian dhe Kanye West bëhen bashkë

Kim dhe Kanye kanë shkuar të ndarë, por janë parë afër njëri-tjetrit kur ka filluar loja. Megjithatë "Daily Mail" shkruan se Kim e ka shmangur vazhdimisht ish-partnerin duke mos dashur të komunikojë me të.

Çfarë ndodhi? Kim Kardashian dhe Kanye West bëhen bashkë

Çfarë ndodhi? Kim Kardashian dhe Kanye West bëhen bashkë