Nga Bota, 11 Shtator 2022, 15:59

Dua Lipa mungoi në 'Sunny Hill' në Tiranë, i ati sqaron një herë e mirë arsyen

XING

Dua Lipa mungoi në 'Sunny Hill' në Tiranë, i ati sqaron

Dua Lipa nuk performoi në “Sunny Hill Festival” në Tiranë, ndryshe nga sa veproi në Prishtinë ku dhuroi një spektakël madhështor. Mungesa e saj është diskutuar shumë në publik, por i ati, Dukagjin Lipa i ka sqaruar së fundmi të gjithë.

Dua Lipa mungoi në 'Sunny Hill' në Tiranë, i ati sqaron

Në një intervistë për "Jo vetëm modë" ai ka treguar se nuk ishte thënë askund që Dua do të ishte pjesë e festivalit. Zoti Lipa ka shtuar se datat ishin të limituara dhe se e bija nuk mund të ishte dhe në Prishinë dhe në Tiranë.

Dua Lipa mungoi në 'Sunny Hill' në Tiranë, i ati sqaron

"Dua ishte në Prishtinë, ka qenë ndoshta, mos të them informatë e gabuar, por ajo nuk mund të ishte këtu, datat e limituara, nuk mund të ishte në dy vende. Tirana është këtu, nuk po shkon askund, do ta bëjmë prapë. Po shpresojmë ta shohim shpejt", është shprehur ai.

Dua Lipa mungoi në 'Sunny Hill' në Tiranë, i ati sqaron

Dua Lipa mungoi në 'Sunny Hill' në Tiranë, i ati sqaron

Dua Lipa mungoi në 'Sunny Hill' në Tiranë, i ati sqaron

Dua Lipa mungoi në 'Sunny Hill' në Tiranë, i ati sqaron