Nga Bota, 8 Shkurt 2023, 17:21

Chiara Ferragni jep mesazhin e fortë me veshjen e saj në Sanremo

XING

Chiara Ferragni jep mesazhin e fortë me veshjen e saj në Sanremo

Mbrëmjen e djeshme u mbajt nata e parë e festivalit italian “Sanremo 2023”. Si bashkëprezantuese, Chiara Ferragni ka dhënë mesazhe të forta përmes 4 fustaneve.

Chiara Ferragni jep mesazhin e fortë me veshjen e saj në Sanremo

Ferragni ngriti zërin që femrat të ndihen sexy dhe ta ekspozojnë sensualitetin e tyre, pa patur frikë nga paragjykimet, urrejtja e komentet negative!

Chiara Ferragni jep mesazhin e fortë me veshjen e saj në Sanremo

Blogerja italiane veshi 4 fustane: një krijim nudo nga Dior, një veshje kundër urrejtjes me mesazhe të shkruara në fustan, një fustan të zi, ku krahëve kishte hedhur një copë të bardhë, ku shkruhej “Mendoni të lira”.

Chiara Ferragni jep mesazhin e fortë me veshjen e saj në Sanremo

Dhe një fustan në formë kafazi, të përbërë nga paragjykimet.

Chiara Ferragni jep mesazhin e fortë me veshjen e saj në Sanremo

Fustani i katërt është cilësuar si një shpresë për brezat e ardhshëm, të cilave u përket edhe Vittoria, vajza e dytë e blogeres.

Chiara Ferragni jep mesazhin e fortë me veshjen e saj në Sanremo

Chiara Ferragni jep mesazhin e fortë me veshjen e saj në Sanremo

Chiara Ferragni jep mesazhin e fortë me veshjen e saj në Sanremo