Nga Bota, 10 Dhjetor 2022, 14:08

Cardi B heq 95% të mbushjeve në të pasme

XING

Cardi B heq 95% të mbushjeve në të pasme

Cardi B ka zbuluar se ka hequr thuajse të gjithë mbushësit në zonën e të pasmeve të saj dhe ka paralajmëruar fansar për rreziqet e tyre.

Cardi B heq 95% të mbushjeve në të pasme

“Në Gusht bëra një ndërhyrje kirurgjikale dhe hoqa 95% të biopolimerëve… nëse nuk e dini ç’janë, janë injeksione në të pasme. Ishte një proces i çmendur", tha reperja.

"Ajo që do të them është që nëse jeni të reja, 19, 20, 21 dhe jeni të dobëta e mendoni ‘duhet të injektoj dhjamë në vithe’, kështu që zgjidhni injeksionet, mos e bëni!”, shtoi ajo.

Cardi B heq 95% të mbushjeve në të pasme