Nga Bota, 15 Prill 2022, 13:54

Britney Spears: Seksi gjatë shtatzënisë është më i miri

XING

Britney Spears: Seksi gjatë shtatzënisë është më i

Diva e muzikës, Britney Spears është shtatzënë në moshën 40-vjeçare. Lajmin e bukur e dha vetë ajo përmes rrjeteve sociale, ku këto ditë dhe po ndan informacione sesi po shkon shtatzënia. 

Britney Spears: Seksi gjatë shtatzënisë është më i

"Nuk dua të jem një grua shtatzënë e nevrike që ha petulla çdo mëngjes", tha ndër të tjera këngëtarja.

Britney Spears: Seksi gjatë shtatzënisë është më i

Ajo tregoi se shumë gjëra i kanë munguar në kaq vite. “Është koha që të kem libra, filma, truke, biseda dhe seksin më të mirë. Po, sepse seksi në shtatzëni është fantastik”, tha Britney.

Britney Spears: Seksi gjatë shtatzënisë është më i