Nga Bota, 13 Qershor 2022, 13:19

Britney nuk e ftoi në dasmë, por shihni çfarë i thotë e ëma publikisht

XING

Britney nuk e ftoi në dasmë, por shihni çfarë i thotë

Britney Spears u martua pak ditë më parë me një dasmë përrallore me partnerin e saj Sam Asghari. "E-News" raportoi se këngëtarja nuk e kishte ftuar nënën e saj, Lynne Spears, por kjo e fundit sërish nuk e ka kursyer një koment në fotot e së bijës.

Britney nuk e ftoi në dasmë, por shihni çfarë i thotë

Teksa Britney ka ndarë imazhe nga dasma në rrjete sociale, Lynne i ka dedikuar disa fjalë shumë të ëmbla duke i thënë se dukej rrëzëllitëse.

"Ti dukesh rrezatuese dhe kaq e lumtur! Dasma juaj ishte një dasmë e ëndrrave! Dhe ta bësh dasmën në shtëpinë tënde e bën kaq sentimentale dhe të veçantë! Jam shumë e lumtur për ty! Të dua!”, i ka komentuar ajo.

Britney nuk e ftoi në dasmë, por shihni çfarë i thotë

Kujtojmë se Britney ka pasur probleme të vazhdueshme me familjarët e saj.

Britney nuk e ftoi në dasmë, por shihni çfarë i thotë

Britney nuk e ftoi në dasmë, por shihni çfarë i thotë

Britney nuk e ftoi në dasmë, por shihni çfarë i thotë