Nga Bota, 28 Tetor 2022, 23:33

Ben Affleck dhe Jennifer Lopez ndahen pak muaj pas martesës, zbulohet arsyeja

XING

Ben Affleck dhe Jennifer Lopez ndahen pak muaj pas martesës, zbulohet

Pak muaj më parë, Jennifer Lopez dhe Ben Affleck kurorëzuan dashurinë e tyre në martes pasi u ribashkuan pas 20 vitesh të ndarë. Pas dasmës dyshja shijuan dy muaj mjalti, herë në Paris e herë në Milano.

Ben Affleck dhe Jennifer Lopez ndahen pak muaj pas martesës, zbulohet

Mirëpo, mundësitë e dyta jo gjithmonë funksionojnë. "Marca.com" raporton se dyshja janë ndarë përkohësisht. Aflleck është larguar nga shtëpia dhe për t’u kthyer duhet të plotësojë një sërë kushtesh të vendosura nga Lopez.

Ben Affleck dhe Jennifer Lopez ndahen pak muaj pas martesës, zbulohet

Mësohet se këngëtarja nuk e duron dot faktin që bashkëshorti i saj pi duhan gjithë ditën dhe është shumë i rrëmujshëm duke i lënë gjërat e tij gjithandej.

Ben Affleck dhe Jennifer Lopez ndahen pak muaj pas martesës, zbulohet

Ben Affleck dhe Jennifer Lopez ndahen pak muaj pas martesës, zbulohet