Nga Bota, 3 Nëntor 2022, 15:18

Aktorja e njohur zbulon se vuan nga tumori

XING

Aktorja e njohur zbulon se vuan nga tumori

Sharon Stone, aktorja që bëri emër në ‘Basic Instinct’, ka tronditur ndjekësit e saj pasi ka bërë të ditur se ka tumor. 

Aktorja e njohur zbulon se vuan nga tumori

Është një tumor që duhet hequr dhe Stone tregoi se si një diagnozë e gabuar e bëri të shkonte në spital dhe t’i nënshtrohej një operacioni që nuk duhej ta kishte bërë.

Aktorja e njohur zbulon se vuan nga tumori

Stone, 64 vjeçe, shkroi në Instagram një mesazh personal për shëndetin e saj, duke thënë se "sapo kishte një tjetër diagnozë të gabuar dhe procedurë të gabuar" dhe shkoi për "një epidural të dyfishtë" për të trajtuar dhimbjen që kishte.

Aktorja e njohur zbulon se vuan nga tumori

Ajo shpjegoi se si e kuptoi se diçka nuk ishte në rregull. Pas një operacioni të parë, gjërat nuk po përmirësoheshin. 

“Ndërsa dhimbja u përkeqësua, unë shkova për një mendim të dytë”, zbuloi ajo, duke pranuar habinë e saj kur zbuloi se “ka një tumor të madh fibroid që duhet hequr”.

Stone bëri thirrje: “Gratë në veçanti: mos jini të pasigurta, merrni një mendim të dytë. Kjo mund t’ju shpëtojë jetën".

"Do të jem joaktive për 4 deri në 6 javë që të shërohem plotësisht", tha ajo.