Nga Bota, 25 Maj 2022, 12:40

Aktori i njohur turk do bëhet baba, zbulohet gjinia e bebit

XING

Aktori i njohur turk do bëhet baba, zbulohet gjinia e bebit

Një lajm i mirë vjen nga çifti i aktoreve Bari? Arduç dhe Gupse Özay, të cilët janë bashkë prej gjashtë vitesh. Bari? dhe Gupse do bëhen prindër për herë të parë.

Aktori i njohur turk do bëhet baba, zbulohet gjinia e bebit

Lajmi u raportua nga mediat turke dhe është konfirmuar edhe nga Gupse.

Aktori i njohur turk do bëhet baba, zbulohet gjinia e bebit

Aktorja është 6-muajshe shtatzënë dhe çifti ishte në pritje të një vajze.

Aktori i njohur turk do bëhet baba, zbulohet gjinia e bebit

Bari? Arduç është shumë i njohur në Shqipëri në rolin e "Kuzgun" dhe dikur si "Omer" në serialin "Dashuri me qira". 

Aktori i njohur turk do bëhet baba, zbulohet gjinia e bebit

Aktori i njohur turk do bëhet baba, zbulohet gjinia e bebit

Aktori i njohur turk do bëhet baba, zbulohet gjinia e bebit