Nga Bota, 24 Nëntor 2022, 14:51

9 muaj pas ardhjes së tij në jetë, Kylie Jenner zbulon për herë të parë emrin e të birit

XING

9 muaj pas ardhjes së tij në jetë, Kylie Jenner zbulon për

9 muaj pas ardhjes së tij në jetë, Kylie Jenner ka zbuluar për herë të parë emrin e të birit.

9 muaj pas ardhjes së tij në jetë, Kylie Jenner zbulon për

Gjatë episodit final të serialit të tyre në "Hulu", bukuroshja tha se emri i vogëlushit vazhdon të jetë ende "Wolf", ndonëse më herët lajmëroi se ia kishin ndryshuar.

9 muaj pas ardhjes së tij në jetë, Kylie Jenner zbulon për

“Ky vit ka qenë shumë transformues për mua. Ka kaq shumë gjëra të mahnitshme për të cilat jam shumë e emocionuar. Të rri me fëmijët e mi dhe të zhytem vërtet në punën time. Emri i foshnjës sime është ende Wolf. Do t’ju njoftoj kur ta ndryshoj. Ndoshta do t’jua them në sezonin e tretë", tha Kylie.

9 muaj pas ardhjes së tij në jetë, Kylie Jenner zbulon për

9 muaj pas ardhjes së tij në jetë, Kylie Jenner zbulon për