Çmimet 'Xing': Votoni emisionin 'prime time' më të mirë të vitit

Xing

E Premte 24 Dhjetor 2021, 21:09 / Kategoria XingFeed / 

“Xing.al” risjell dhe këtë vit “Çmimet Xing”. Do të jeni ju që me anë të votave tuaja do të shpallni emisionin më të mirë të transmetuar “Prime Time”. Vijoni më poshtë për të votuar në sondazh:

Poll
Poll