Showbizz Shqiptar, 6 Dhjetor 2021, 13:37

Melisa feston ditëlindjen, pamjet nga festa me VIP-a dhe dhurata e Andit

XING

Melisa feston ditëlindjen, pamjet nga festa me VIP-a dhe dhurata e Andit

Melisa Lleshi, ish-konkurrentja e "Përputhen" ka festuar mbrëmë 24-vjetorin. Melisa kishte ftuar miqtë e saj, mes tyre personazhe të njohur të ekranit dhe konkurrentë nga "Përputhen".

Melisa feston ditëlindjen, pamjet nga festa me VIP-a dhe dhurata e Andit

Në festën e saj Melisa këndoi, kërceu dhe u argëtua pafund siç shihet në disa video që postoi në rrjete sociale. 

Melisa feston ditëlindjen, pamjet nga festa me VIP-a dhe dhurata e Andit

Një moment emocional për të ishte kërcimi me Andin e më pas dhurata që mori prej tij. Andi i dhuroi Melisës një telefon të ri.

Melisa feston ditëlindjen, pamjet nga festa me VIP-a dhe dhurata e Andit

Melisa pozoi edhe me disa nga konkurrentët e "Përputhen", ku të ftuar ishin Ritvana, Mikela, Atdheu e Juli.

Melisa feston ditëlindjen, pamjet nga festa me VIP-a dhe dhurata e Andit

Melisa feston ditëlindjen, pamjet nga festa me VIP-a dhe dhurata e Andit

Melisa feston ditëlindjen, pamjet nga festa me VIP-a dhe dhurata e Andit

Melisa feston ditëlindjen, pamjet nga festa me VIP-a dhe dhurata e Andit

Melisa feston ditëlindjen, pamjet nga festa me VIP-a dhe dhurata e Andit

Melisa feston ditëlindjen, pamjet nga festa me VIP-a dhe dhurata e Andit

Melisa feston ditëlindjen, pamjet nga festa me VIP-a dhe dhurata e Andit

Melisa feston ditëlindjen, pamjet nga festa me VIP-a dhe dhurata e Andit

Melisa feston ditëlindjen, pamjet nga festa me VIP-a dhe dhurata e Andit

Melisa feston ditëlindjen, pamjet nga festa me VIP-a dhe dhurata e Andit

Melisa feston ditëlindjen, pamjet nga festa me VIP-a dhe dhurata e Andit

Melisa feston ditëlindjen, pamjet nga festa me VIP-a dhe dhurata e Andit

Melisa feston ditëlindjen, pamjet nga festa me VIP-a dhe dhurata e Andit