'Është ajo që dua', Donaldi flet për Beatrixën

Xing

E Mërkurë 1 Dhjetor 2021, 00:12 / Kategoria Showbiz shqiptar / 

Pas zhurmës së madhe që u bë në media, rrjete sociale e kudo, Donaldi dhe Beatrix kanë patur sot rradhën për të shpjeguar ç'po ndodh mes tyre. Arbana i thirri të dy në dhomën e rrëfimit duke i shfaqur një klip me momentet e tyre ku shfaqeshin duke u përqafuar.

Beatrixën e pushtuan emocionet dhe nuk tha asnjë fjalë ndërsa Donaldi u shpreh se nuk do që ajo të jetë në siklet dhe kjo është ajo që do.

"Trixa e ka siklet këtë gjënë dhe unë e kam kuptuar. Nuk dua që Trixa të jetë në siklet për asgjë. Ajo që dua është kjo", tha Donaldi.

Poll