Të preferuarit e publikut, këta 3 banorë gëzojnë imunitet

Xing

E Martë 30 Nëntor 2021, 23:11 / Kategoria Showbiz shqiptar / 

Këtë të martë publiku mundi të vendoste nëpërmjet një televotimi për banorët e tyre të preferuar në "Big Brother VIP".  Këtë status do mund ta shijonin vetëm tre nga më të preferuarit.

Sipas votave të publikut publikut, banorët më të preferuar janë Einxhel, Donaldi dhe Iliri.

Këto tre banorë do të gëzojnë iminutet për nominimet e mbrëmjes së sotme.

Poll