Showbizz Shqiptar, 30 Nëntor 2021, 23:15

Përloten të gjithë, prindërit surprizojnë Donaldin brenda shtëpisë së BBV

XING

Përloten të gjithë, prindërit surprizojnë Donaldin

Donaldi është pushtuar nga emocionet mbrëmjen e sotme pas surprizave të njëpasnjëshme. Pas surprizës së Romeos, rradhën e kanë patur prindërit.

Përloten të gjithë, prindërit surprizojnë Donaldin

Përpara se t'i takonte ata Donaldi tha se rrugëtimi i tij nuk ka qenë aspak i lehtë teksa tregoi problemet e shumta ekonomike dhe sfidën e madhe për të krijuar një karrierë të suksesshme.

Përloten të gjithë, prindërit surprizojnë Donaldin

"Ne nuk kishim të ardhura aspak, ishim në gjendje shumë të keqe. Agron Llakaj na mundësoi që me idenë e tij për të na promovuar në ekran të hapte një dritare shumë të madhe për ne", tha ai.

Përloten të gjithë, prindërit surprizojnë Donaldin

Ai u ndal padiskutim tek dashuria e madhe që ka për familjen e tij.

"Janë gjëja më e shtrenjtë që kam. Jam shumë me fat që i kam dhe nuk e di nëse do kem dot mjaftueshëm mundësi t’i falenderoj për gjithçka", tha Donaldi dhe pas kësaj Arbana i kërkoi të dilte në oborr.

Përloten të gjithë, prindërit surprizojnë Donaldin

Aty Donaldi shpërtheu në lot kur pa prindërit dhe i përqafoi plot mall. Takimi mes tyre përloti edhe banorët brenda në shtëpi dhe ata në studion e spektaklit.

Përloten të gjithë, prindërit surprizojnë Donaldin

Përloten të gjithë, prindërit surprizojnë Donaldin

Përloten të gjithë, prindërit surprizojnë Donaldin

Përloten të gjithë, prindërit surprizojnë Donaldin

Përloten të gjithë, prindërit surprizojnë Donaldin

Përloten të gjithë, prindërit surprizojnë Donaldin

Përloten të gjithë, prindërit surprizojnë Donaldin

Përloten të gjithë, prindërit surprizojnë Donaldin

Përloten të gjithë, prindërit surprizojnë Donaldin