I was married to a matchmaker, says Angela from 'Love Story'

Xing

E Enjte 25 Nëntor 2021, 17:05 / Kategoria Showbiz shqiptar / 

In today's episode of "Talk Love Story" we were introduced to the story of Claudia, a 30-year-old who lives in Florence and who surprised Kristin with a dessert at her presentation.

In the clip, Klaudia has shown that a few years ago she married a matchmaker and added that she has parted ways with her ex-husband.

She says she wants to have a traditional family and a husband to respect.

"Shpresoj qe gjetja e dashurisë të jetë një prej djemve të “Love Story-t”. Jetoj prej 16 vitesh në Firenze, por nuk ndihem e plotë, do të doja të kisha një familjen time tani. Unë kam një shembull mjaft të mirë që janë prindërit e mi. Jemi 3 motra dhe na kanë rritur me sakrifica dhe dashuri, na kanë mbështetur për çdo gjë. Unë jam martuar me mblesëri para shumë vitesh dhe jam ndarë me mirëkuptim me ish-bashkëshortin tim dhe sot jam dikush falë prindërve të mi. Ata më kanë mbështetur për çdo gjë sepse mentaliteti në Shqipëri është shumë i prapambetur. Unë nuk dua një burrë prej të cilit të varem, dua dikë që të më mbështesë dhe të më respektojë. Dua një familje ashtu siç e kanë krijuar prindërit e mi, me shumë sakrifica. Jam shumë tradicionale dhe do të doja shumë të shikoja veten me fustan të bardhë dhe sidomos të shikoja babain tim gjysh", tha Klaudia.

MOTI NE TIRANE
Poll