Showbizz Shqiptar, 24 Nëntor 2021, 22:30

'Ke 3 vite nuk mbledh veten prej Fifit', sherr mes Flori Mumajesit dhe gazetarit shqiptar

XING

'Ke 3 vite nuk mbledh veten prej Fifit', sherr mes Flori Mumajesit dhe

Situata e ndodhur mbrëmjen e djeshme në spektaklin e "Big Brother VIP" vazhdon të komentohet e personazhe të njohur kanë dhënë mendimin e tyre lidhur me ngjarjen.

'Ke 3 vite nuk mbledh veten prej Fifit', sherr mes Flori Mumajesit dhe

'Ke 3 vite nuk mbledh veten prej Fifit', sherr mes Flori Mumajesit dhe

Ndër ta edhe gazetari Flavio Qarri, i cili ka bërë një postim në Instagram ku shkruan: “Flor Mumajesi vetem u perfol per lidhje me Fifin e ka 3 vite qe nuk mbledh veten”. "Sot kam pasur një gjendje të Fifit", vazhdoi gazetari.

'Ke 3 vite nuk mbledh veten prej Fifit', sherr mes Flori Mumajesit dhe

'Ke 3 vite nuk mbledh veten prej Fifit', sherr mes Flori Mumajesit dhe

Kaq ka mjaftuar dhe Flori është përgjigjur pak më vonë me një status në profilin e tij. 

'Ke 3 vite nuk mbledh veten prej Fifit', sherr mes Flori Mumajesit dhe

”Nardi do thoshte: puseta pa kapak qelb! Unë kur isha fëmijë flija shumë vonë maksimumi në orën 9”, shkruan Flori duke mos dhënë më tepër sqarim se ç'ka dashur të thotë.

'Ke 3 vite nuk mbledh veten prej Fifit', sherr mes Flori Mumajesit dhe

'Ke 3 vite nuk mbledh veten prej Fifit', sherr mes Flori Mumajesit dhe

Ndërsa në statusin e rradhës ai e ka mbështetur Fifin publikisht duke shkruar: "E dua zërin tënd...Dedikuar atyre me të cilët jeta nuk u tregua e drejtë duke iu mohuar fjalët, dëgjimin, por jo ndjenjat. Nuk jemi dot perfekt edhe po të mundemi s'do jemi dot kurrë".

'Ke 3 vite nuk mbledh veten prej Fifit', sherr mes Flori Mumajesit dhe

'Ke 3 vite nuk mbledh veten prej Fifit', sherr mes Flori Mumajesit dhe

'Ke 3 vite nuk mbledh veten prej Fifit', sherr mes Flori Mumajesit dhe

'Ke 3 vite nuk mbledh veten prej Fifit', sherr mes Flori Mumajesit dhe

'Ke 3 vite nuk mbledh veten prej Fifit', sherr mes Flori Mumajesit dhe