Aktualitet, 24 Nëntor 2021, 21:29

Sezoni i Shigjetarit: 12 memet që i përshkruajnë fiks siç janë

XING

Sezoni i Shigjetarit: 12 memet që i përshkruajnë fiks siç

Me datë 22 Nëntor kemi hyrë zyrtarisht në sezonin e Shigjetarit, i cili zgjat deri më 21 Dhjetor. Për këtë arsye ne të "Xing.al" kemi renditur për ju 10 meme që i përshkruajnë fiks:

1. Shigjetari kur fillon të ketë ndjenja për dikë: Do t'i bëj bllok, ky më bën shumë të lumtur

Sezoni i Shigjetarit: 12 memet që i përshkruajnë fiks siç

2. Askush:

Shigjetari në 2 të natës: Kam nevojë t'i shes të gjithë gjërat e mia dhe të shpërngulem në pyll

 Sezoni i Shigjetarit: 12 memet që i përshkruajnë fiks siç

3. Kur cdo gjë në jetën e një Shigjetari po shkon keq, por tashmë është mësuar:

Sezoni i Shigjetarit: 12 memet që i përshkruajnë fiks siç

4. Mami: Mysafirët po vijnë...

Shigjetari ndërkohë:

Sezoni i Shigjetarit: 12 memet që i përshkruajnë fiks siç

5. Gjatë dasmës:

Ai: Pranoj

Partnerja Shigjetar: Ndjej sikur ti po gënjen, por në rregull

Sezoni i Shigjetarit: 12 memet që i përshkruajnë fiks siç

6. "Dikush vazhdon të jetë i interesuar për një Shigjetar edhe pas dy javëve të para"

Shigjetari: Në rast se nuk e ke vënë re, jam i cuditshëm

Sezoni i Shigjetarit: 12 memet që i përshkruajnë fiks siç

7. Si duket Shigjetari nga jashtë/ Shigjetari në brendësi

Sezoni i Shigjetarit: 12 memet që i përshkruajnë fiks siç

8. Një Shigjetar duke menduar se pse nuk i funksionoi lidhja e shkuar: E di, kam kuptuar se me siguri jam thjesht perfekt dhe janë të tjerët rrotull meje ata që kanë probleme

Sezoni i Shigjetarit: 12 memet që i përshkruajnë fiks siç

9. Dikush: Të dua

Shigjetari: Janë thjesht ndjenja, do të të largohen

Sezoni i Shigjetarit: 12 memet që i përshkruajnë fiks siç

10. "Ti nuk mundesh thjesht t'i fshish njerëzit nga jeta jote"

Shigjetari ndërkohë:

Sezoni i Shigjetarit: 12 memet që i përshkruajnë fiks siç

11. "Të premtoj që nuk do zemërohem! Më thuaj"

Shigjetari:

Sezoni i Shigjetarit: 12 memet që i përshkruajnë fiks siç

12. "Më pëlqen personaliteti yt"

Shigjetari: Faleminderit, kam dhe tre personalitete të tjera

Sezoni i Shigjetarit: 12 memet që i përshkruajnë fiks siç