Showbizz Shqiptar, 24 Nëntor 2021, 19:36

Habit transgjinorja: Meshkujt shqiptarë të shajnë ditën, por natën duan trans

XING

Habit transgjinorja: Meshkujt shqiptarë të shajnë ditën, por

E ftuar së fundmi në emisionin "D Night" në RTV Ora ishte Dafina, një transgjinor që bëri deklarata shumë të forta gjatë intervistës me Dajana Shabanin. 

Habit transgjinorja: Meshkujt shqiptarë të shajnë ditën, por

Është vetëm 18 vjeç dhe ëndrra më e madhe për të është të jetojë jetën sipas rregullave që vetë ka caktuar, pa marrë parasysh paragjykimin e askujt apo pa pretenduar të mbështetet nga dikush.

Habit transgjinorja: Meshkujt shqiptarë të shajnë ditën, por

Dajana: Çfarë do të dojë të ndryshojë në shoqërinë shqiptare?

Dafina: Mentalitetin, pasi në Shqipëri ditën të jesh trans të shajnë, ndërkohë që natën të kërkojnë. Ka raste që ditëve të zakonshme dal e kuruar si një vajzë dhe përballem me shumë paragjykime, ndërkohë që në darkë është komplet e kundërta.

Habit transgjinorja: Meshkujt shqiptarë të shajnë ditën, por

Dajana: Është e vërtetë që meshkujt shqiptarë i kërkojnë shumë trans-ët? Edhe ata që janë të martuar me fëmijë

Dafina: Po, normalisht. Portieri me të vërtetë ka një portë, por kjo nuk do të thotë që nuk i hyjnë golat.