Showbizz Shqiptar, 23 Nëntor 2021, 23:40

Fifit i bie të fikët në transmetim live

XING

Fifit i bie të fikët në transmetim live

Një situatë i ka shqetësuar të gjithë banorët, Arbanën e publikun që e ndiqte nga shtëpia "Big Brother VIP" mbrëmjen e sotme. Fifi teksa debatonte me Balinën, i ka rënë të fikët.

Fifi dhe Balina po debatonin për marrëdhënien e Sarës dhe Pajtimit, gjë për të cilën Fifi është ende e irrituar.

Fifit i bie të fikët në transmetim live

"Dua të dal nga shtëpia", tha Fifi dhe pas kësaj fjalie ra në tokë pa ndjenja. Banorët të lemeritur nga ajo çfarë panë bërtitën, kamerat u hoqën nga shtëpia dhe spektakli kaloi në publicitet.

Fifit i bie të fikët në transmetim live

Pas publicitet Arbana i pyeti banorët çfarë mendojnë për situatën, por të gjithë ishin të shokuar.