Aktualitet, 23 Nëntor 2021, 18:55

'Ishte rëndë me oksigjen', miqtë rrëfejnë bisedat e fundit me Hueydën: Dola nga spitali se jam mirë

XING

'Ishte rëndë me oksigjen', miqtë rrëfejnë

Artistja Hueyda El Saied prej më shumë se një viti po luftonte me sëmundjen e kancerit të gjirit por ajo kishte zgjedhur të mos i tregonte asgjë, as miqve e të afërmve. Miq të artistes të ftuar në “Ftesë në 5”, tregojnë se ky lajm i erdhi shumë i papritur.

'Ishte rëndë me oksigjen', miqtë rrëfejnë

Gazetari Bledi Strakosha tregoi se Hueya ishte në gjendje të rëndë me oksigjen, por kur kishte dalë nga spitali u kishte thënë se ishte më mirë për të mos i shqetësuar.

'Ishte rëndë me oksigjen', miqtë rrëfejnë

"Ka vuajtur gjithë jetën, sot kisha një inat me Zotin, pse duhet të vuante deri momentin e fundit. Dhe ndarjen nga jeta e pati me peripeci, një vit e ca ishte me kimioterapi, me oksigjen. Deri në momentin e fundit askujt nuk i tha jam sëmurë, jam keq. Madje dhe kur doli nga spitali miqve të ngushtë i tha dola se jam më mirë", tregoi Bledi Strakosha.

'Ishte rëndë me oksigjen', miqtë rrëfejnë

'Ishte rëndë me oksigjen', miqtë rrëfejnë

'Ishte rëndë me oksigjen', miqtë rrëfejnë

'Ishte rëndë me oksigjen', miqtë rrëfejnë

'Ishte rëndë me oksigjen', miqtë rrëfejnë

'Ishte rëndë me oksigjen', miqtë rrëfejnë