Showbizz Shqiptar, 14 Tetor 2021, 12:28

'Humba në pyll', Sheila tregon eksperiencën e frikshme

XING

'Humba në pyll', Sheila tregon eksperiencën e frikshme

Sheila ka ndarë me Elhadin një nga eksperiencat më të frikshme të jetës së saj. Ajo tregoi se para disa vitesh, teksa kishin udhëtuar drejt Thethit, gjatë një ekspedite në njërin prej pyjeve aty pranë, nuk arritën dot të orientoheshin ashtu siç ata prisnin.

'Humba në pyll', Sheila tregon eksperiencën e frikshme

Këngëtarja tregon se ata u endën të dëshpëruar në pyll pa arritur të gjenin dot rrugën e kthimit.

'Humba në pyll', Sheila tregon eksperiencën e frikshme

"Nga interesi vazhduam të shëtisnim derisa nuk gjenim dot më rrugën për tu kthyer. Telefonat nuk kishin valë dhe pas disa orësh mundëm të gjenim rrugën", tregoi Sheila.

'Humba në pyll', Sheila tregon eksperiencën e frikshme