Showbizz Shqiptar, 14 Tetor 2021, 12:18

'Gjithçka me skenar', banori i 'Big Brother Vip' bën deklaratën e bujshme

XING

“Big Brother” ka vendosur të dënojë katër banorë të cilët gjatë javës së shkuar kanë thyer rregulla të rëndësishme të shtëpisë. Paloma, Iliri, Fifi dhe Arditi do të ”vuajnë dënimin” e tyre në një pjesë të shtëpisë, përtej luksit dhe pa asnjë komunikim me banorët e tjerë.

'Gjithçka me skenar', banori i 'Big Brother Vip'

Teksa përshtatet me kushtet e reja, Arditi ka komentuar në Dhomën e Rrëfimit edhe njërin prej produksioneve të “Top Channel”.

'Gjithçka me skenar', banori i 'Big Brother Vip'

Ai ka deklaruar se “Për’puthen” krijohet mbi bazën e një skenari dhe se ai e njeh Tean dhe e dinte lidhjen e saj jashtë programit.

'Gjithçka me skenar', banori i 'Big Brother Vip'

“Unë e njoh Tean dhe e dija që në fillim që ajo ishte në një lidhje me Beartin, gjithçka aty është me skenar", tha Arditi.

'Gjithçka me skenar', banori i 'Big Brother Vip'