Showbizz Shqiptar, 14 Shtator 2021, 23:32

Cozman ndahet nga partnerja, ajo ja nxjerr të gjitha

XING

Cozman ndahet nga partnerja, ajo ja nxjerr të gjitha

Nuk ka zgjatur shumë lidhja e Cozmanit me një vajzë bukuroshe me emrin Fjolla, lidhje të cilën e bëri vetë publike. Gjërat dukeshin serioze mes tyre pasi kaluan dhe pushimet me të afërmit e njëri-tjetrit, por dyshja nuk janë më bashkë.

Cozman ndahet nga partnerja, ajo ja nxjerr të gjitha

Ata kanë fshirë fotot me njëri-tjetrin dhe nuk ndiqen në Instagram.

Cozman ndahet nga partnerja, ajo ja nxjerr të gjitha

Pas ndarjes, Fjolla e kontaktuar nga Iconstyle ka treguar se i ka dhënë ajo fund lidhjes.

Cozman ndahet nga partnerja, ajo ja nxjerr të gjitha

“Arsyeja e ndarjes janë dallimet e mëdha, pikëpamjet e ndryshme për jetën, asgjë personale”, ka treguar ajo duke shtuar se nuk e mendon ribashkimin me reperin.

Cozman ndahet nga partnerja, ajo ja nxjerr të gjitha

Cozman ndahet nga partnerja, ajo ja nxjerr të gjitha

Cozman ndahet nga partnerja, ajo ja nxjerr të gjitha