Showbizz Shqiptar, 14 Shtator 2021, 19:39

Mikela i rrëmben Argjendin, reagon ashpër Ritvana: Ti me djemtë në prapaskenë bën...

XING

Mikela i rrëmben Argjendin, reagon ashpër Ritvana: Ti me djemtë

Kërcimi mes Mikelës dhe Argjendit ka sjellë përplasjet dhe debatet e para të vajzave të reja në Për’Puthen.

Mikela i rrëmben Argjendin, reagon ashpër Ritvana: Ti me djemtë

Pasi Argjendi doli në takim me Ritvanën, ai zhvilloi një kërcim me Mikelën duke sjellë tension në studio.

Mikela i rrëmben Argjendin, reagon ashpër Ritvana: Ti me djemtë

Ritvana: Të duket normale që të kërcesh me një person tjetër? Kur ti më ke kërkuar një takim të dytë dhe kemi dalë në një takim?

Mikela i rrëmben Argjendin, reagon ashpër Ritvana: Ti me djemtë

Argjendi: Po më duket shumë normale sepse unë aq ju njoh.

Mikela i rrëmben Argjendin, reagon ashpër Ritvana: Ti me djemtë

Sipas Ritvanës, Mikela bën gjeste me shumicën e djemve në prapaskenë.

Mikela i rrëmben Argjendin, reagon ashpër Ritvana: Ti me djemtë

Mikela: Kujt i thua ti shumicë? Unë 3 djemve i kam shprehur pëlqim. Nëse je xheloze për Argjendin nuk është faji im.

Mikela i rrëmben Argjendin, reagon ashpër Ritvana: Ti me djemtë

Mikela i rrëmben Argjendin, reagon ashpër Ritvana: Ti me djemtë